31.01. - 03.02.2024.

VIVA-NET NA ADRIATIC GASTRO SHOW-U 2023.

VIVA-NET WEB

Osnovna djelatnost tvrtke Viva-net d.o.o. zastupanje je i distribucija prestižnih svjetskih robnih marki na Hrvatskom tržištu, plasiranje i distribucija robe ostalih Hrvatskih dobavljača u trgovačke centre i ostale trgovačke/ugostiteljske objekte u regiji.

Nakon osnutka sada već davne 2006. godine zadobili smo povjerenje svih relevantnih poslovnih subjekata u Hrvatskoj i zaslužena priznanja od svjetskih gospodarskih divova kao što su Mitsubishi ili Toshiba.

Naši proizvodi, proizvodi naših partnera te proizvodi koje plasiramo iz usluge danas su prisutni putem naše distributivne mreže u preko 1000 prodajnih jedinca u Hrvatskoj i okolnim zemljama.

Individualni pristup svakom kupci i “free of size” način poslovanja za koji se uvijek i striktno zalažemo pruža našim korisnicima maksimalnu uslugu bilo da se radi o omanjem ugostiteljskom lokalu na udaljenom otoku ili međunarodnom trgovačkom lancu sa više tisuća poslovnih jedinica.

Poslovanje naše tvrtke može se sumirati kroz 6 osnovih segmenata naše ponude:

Ugostiteljstvo
– Vermes: ekskluzivna distribucija ugostiteljske opreme (cjenici, jelovnici, barijere, panoi…)

Informatika / mobilna telefonija
– Overmax: ekskluzivna distribucija smartphone i tablet uređaja i opreme za RH.

Foto
– Mitsubishi: ekskluzivna distribucija foto opreme za Hrvatske i Bosnu i Hercegovinu (pisači, potrošni materijal, foto albumi)

HiFi / zabava
– Overmax: ekskluzivna distribucija auto akustike, kamera za auto, sportskih kamera i igračih konzola za RH.

Medicinska oprema
– Mitsubishi: pisači i pribor.

Dječja oprema i oprema za bebe
– Lionelo: ekskluzivna distribucija opreme za djecu i bebe.

 

www.viva-net.hr