31.01. - 03.02.2024.

VITAFOAM CROATIA NA ADRIATIC GASTRO SHOW-U 2023.

VITAFOAM

Udobnost je naš posao

Vođeni našim korporativnim sloganom, svaki dan razvijamo proizvode za industriju proizvodnje madraca i jastuka.

Trenutno siječemo i za finalni dio proizvodnje pripremamo preko 100 modela madraca različitih profila i razina udobnosti za preko 50 kompanija kojima je proizvodnja i prodaja madraca osnovna poslovna djelatnost.

Ponosimo se činjenicom da smo svojim radom zaslužili povjerenje najvećih igrača na tržištu industrije proizvoda za spavanje te s istima svakodnevno radimo na razvijanju novih proizvoda prilagođenih potrebama i željama krajnjih korisnika u suradnji s istima. Na kraju dana, naša misija je zadovoljiti želje kako proizvođača madraca tako i krajnjih korisnika budući da su oni motor koji pogoni našu organizaciju.

Madraci izrađeni sa Vitafoam poliuretanskim punilima postavljaju nove standarde te visokom razinom kvalitete izrade, dizajnom i izraženim stupnjem udobnosti već više od 5 godina pomažu Vama kako biste se zasluženo opustili i kvalitetno odmorili.

Za sva pitanja i informacije molimo Vas da nam se obratite na navedene kontakte te ćemo u najbržem mogućem roku i odgovoriti na Vaše upite.

 

www.vitafoamcroatia.hr