01. - 04.02.2023.

STATUS – IZVORNA POMAGALA NA ADRIATIC GASTRO SHOW-U 2022.

STATUS - WEB

Status – izvorna pomagala je obiteljsko poduzeće koje razvija i proizvodi kvalitetna pomagala za vakuumsko pohranjivanje hrane i inovativna pomagala za jednostavniju pripremu jela. Pri osmišljanju novih proizvoda vodi ih misao: razvijati proizvode koji olakšaju život njihovih korisnika.

Rezultat 26 godina iskustva i fokusa na kvalitetnim materijalima su proizvodi, koji se ističu kvalitetom, jednostavnom i svestranom upotrebom te dugim životnim vijekom. Svi Statusovi proizvodi su međusobno kompatibilni.

Svojim poslovnim partnerima i korisnicima nude potporu na područjima prodaje, marketinga i servisa. Za pouzdanog poslovnog partnera i najbolju potporu kupcima odaberite Status.

Na sajmu Adriatic Gastro Show se predstavljaju sa svojim gastro programom vakuumskih proizvoda za profesionalne kuhinje.

Vakuumsko pohranjivanje omogućuje produživanje postojanosti i svježine hrane na posve prirodan način. Svojim gostima ćete uvijek servirati vrhunska jela, smanjiti količinu otpadne hrane, uštedjeti vrijeme i povećati profit!

Posjetite nas na izložbenom prostoru 111 i uvjerite se sami u cjelovitost naše ponude.

www.status-trgovina.hr/kategorija-proizvoda/gastro