01. - 04.02.2023.

SANITEH NA ADRIATIC GASTRO SHOW-U 2023.

SANITEH WEB

U ugodnom ambijentu Dyson brand stora specijaliziranom prodajno izložbenom salonu prezentiran je veliki izbor Dyson uređaja kao i najnoviji V8 model štapnog baterijskog usisavača. Tvrtka Saniteh je prisutna deset godina na tržištu Hrvatske te je svoj poslovni uspjeh proslavila otvaranjem prvog Dyson Brand Storea u Hrvatskoj. Tvrtka je od samog osnutka fokusirana na primjenu nekonvencionalnih high-tech tehnologija u zgradarstvu kao i dizajnerski izvrsnim rješenjima interijera. Dyson Brand Store predstavlja novi centar kompetencije Dyson tehnologija, uz kompletnu ponudu Dyson high-tech asortimana.

Za toplinu ureda i soba preporučamo Dyson AM09 Hot+Coll, na tržištu jedinstven uređaj za zagrijavanje i rashlađivanje zrakom. Za zdravu klimu prostora u kojima radimo ili odmaramo ovih zimskih dana izuzetno je bitna optimalna vlažnost i čistoća zraka, a za to brine uređaj ovlaživač zraka AM10. Tehnologijom ultra ljubičastih zraka uništava se 99,9% bakterija iz usisanog zraka koji se u čistom ovlaženom stanju vraća u prostoriju te time čini zrak prostorije čistim i optimalno vlažnim. U ponudi su i Dyson Airblade sušila za ruke, kao i u svijetu jedinstven uređaj Dyson Airblade Tap umivaonička slavina s funkcijom sušenja ruku.

James Dyson izumitelj je Dyson digitalnih motora i ciklonskih usisavača sa mnogobrojnim patentima a ujedno je i osnivač kompanije Dyson sa sjedištem u Velikoj Britaniji (UK). Priča o danas renomiranom brendu Dyson počinje 1979. godine kada je James Dyson, nezadovoljan učinkovitošću svog usisavača u kući odlučio napraviti drugačiji i učinkovitiji. 5 godina i 5,127 prototipova poslije izumio je prvi usisavač na svijetu bez vrećice. Dyson je ujedno i jedini Europski proizvođač koji ima vlastiti mikrobiološki laboratorij kako bi proučavao kućnu prašinu i prljavštinu te potvrdio učinkovitost vlastitih proizvoda. Saniteh Dyson Brand Store nalazi sena prvom katu Shopping centra Prečko na adresi Slavenskog 1 Zagreb.

 

www.saniteh.com