05.02. - 08.02.2025.

PRIMA NAMJEŠTAJ – ADRIATIC GASTRO SHOW 2023.

PRIMA NAMJEŠTAJ

KVALITETAN NAMJEŠTAJ TAJNA JE USPJEŠNE SEZONE.

Cjelovita Prima rješenja za opremanje cijelog interijera!

Vodeći hrvatski proizvođač namještaja, Prima Grupa na Adriatic Gastro Showu, na štandu 26, predstavlja dio nove kolekcije za 2023. godinu, koja je vlastitog dizajna i proizvodnje. Na više od 100 m2 izložene su nove kolekcije kuhinja po mjeri, noviteti iz blagovaonskog programa, namještaja za dnevne sobe i predsoblja, novi modeli spavaćih i dječjih soba te najnovija kolekcija uredskog i vrtnog namještaja te kupaonica.

Uz Prima rješenja lako je opremiti cijeli apartman, kuću ili stan u jedinstvenom stilu koji će oduševiti vaše goste, bez obzira na kvadraturu i budžet!

Prima dizajn tim neprestano je u potrazi za novim, boljim i kreativnijim rješenjima, a oslanja se na najkvalitetniju domaću sirovinu. Dizajneri su osmislili programe namještaja u različitim stilovima – od modernih minimalističkih linija do retro stila, a razvijeni su u skladu s potrebama kupaca i trendovima na tržištu. Programi namještaja za opremanje svih prostorija apartmana, prostora za iznajmljivanje i kuća za odmor, olakšavaju proces uređenja kojim se postiže stilski usklađen prostor povezan istim materijalima, bojama i dekorima.

Vlastiti dizajn, proizvodnju i sve dodatne usluge Prima je objedinila u jedinstven projekt cjelokupnog opremanja interijera. Usluga cjelokupnog opremanja u cijelosti je prilagođena individualnim potrebama, započevši izmjerom prostora i predlaganjem rješenja cjelovitog opremanja apartmana ili kuća za odmor svih veličina i kategorija. Usluga je dostupna u svih 58 Prima salona diljem Hrvatske.

Uredite svoj dom, apartman, vikendicu ili kuću za odmor najkvalitetnijim hrvatskim proizvodima s kojima će vaš prostor baš svaku sezonu biti atraktivan i moderan!

Nove kolekcije možete pogledati, osim na Adriatic Gastro Showu (štand 26), i u Prima salonu u Splitu (Solinska ulica 84) gdje možete ostvariti i posebne pogodnosti.

 

Više saznajte na: www.prima-namjestaj.hr