31.01. - 03.02.2024.

PAPIRUS GRUPA NA ADRIATIC GASTRO SHOW-U 2023.

PAPIRUS GRUPA WEB

PAPIRUS GRUPA osnovana je 1994. godine. Sjedište tvrtke nalazi se u Splitu a poslujemo duž čitave jadranske obale, na području od Dubrovnika do Umaga. S ponosom ističemo bogato radno iskustvo stečeno u veleprodaji profesionalne higijene, uredske opreme te raznih vrsta potrošnog materijala i pribora. Na splitskom području poslujemo s preko tisuću i dvije stotine kupaca, od onih najvećih pa sve do čitavog niza srednjih i manjih poduzeća. U Splitu zapošljavamo 25 djelatnika i poslujemo u vlastitom prostoru površine 1250 m2.

Vlasnici smo i tvrtke PAPIRUS GRUPA DUBROVNIK (ex BIROS PLUS), koju smo kupili 2010. godine u želji da osiguramo što kvalitetniju ponudu na širem dubrovačkom području, gdje je turizam u kontinuiranoj ekspanziji, a samim time raste i potražnja za asortimanom koji nudimo. Na dubrovačkom području poslujemo s preko šest stotina kupaca, uglavnom sa svim relevantnim tvrtkama, hotelima i ustanovama. U Dubrovniku zapošljavamo 7 djelatnika i poslujemo u prostoru od 500 m2.

PAPIRUS GRUPA ISTRA sa sjedištem u Rovinju, najnovija je tvrtka u našem vlasništvu. I ovog nas je puta vodila namjera da se prisutnošću i što kvalitetnijom ponudom i uslugom, približimo klijentima na čitavom području Istre, predvodnici našeg turizma i mjestu najveće potrošnje naših roba i usluga. Na istarskom području zasada poslujemo sa stotinu kupaca, ali se taj broj progresivno povećava. U Rovinju zapošljavamo 6 djelatnika i poslujemo u prostoru od 600 m2.

Tvrtka PAPIRUS GRUPA podijeljena je u četiri osnovna odjela koji su proizašli iz potrebe naših klijenata da na jednom mjestu dobiju kompletnu uslugu, uz individualan pristup i primjerene cijene:

• PROFESIONALNA HIGIJENA
• UREDSKI I POTROŠNI MATERIJAL
• INFORMATIKA I ISPISNA RJEŠENJA
• UREDSKI NAMJEŠTAJ I OPREMA

Nadamo se da nas prepoznajete kao kvalitetnog i pouzdanog partnera te da ćemo budućom suradnjom smanjiti troškove vašeg poslovanja, uz kvalitetnu i pravodobnu uslugu na obostranu korist i zadovoljstvo.

 

www.papirus.hr