23. - 26.02.2022.

NOWEALTH NA ADRIATIC GASTRO SHOW-U 2020.

NOWEALTH WEB

Tvrtka Nowealth d.o.o. je generalni zastupnik nekoliko svjetskih brandova za tržište Hrvatske, Srbije i ostatka regije.

Naši partneri su kompanije koje su aktivne u cjelokupnoj oblasti proizvodnje i prodaje namještaja već više od 45 godina i uživaju najveće priznanje kako na domaćem tako i na tržištima 22 zemlje gdje su prisutne. Dinamičnim rastom već nekoliko godina postaju nesumnjivo lideri u ovoj oblasti, nudeći jedinstvene proizvode i usluge koji ispunjavaju i najstrože kriterije i na taj način omogućavaju svojim klijentima da na najbolji način iskoriste sve svoje kapacitete.
Organizacija vertikalnog proizvodnog procesa, od studijske faze i faze projektiranja pa sve do certificirane finalne proizvodnje u okviru EU i isporuke proizvoda. Svi proizvodi podliježu najstrožim kontrolama kvaliteta, dolaze sa pismenom garancijom i potpuno pokriveni tehničkom podrškom.

U našoj ponudi možete pronaći moderne stolice, fotelje, metalne i plastične stolice. Dio koji se posebno izdvaja su restoranski i klub stolovi, postolja za stolove i ploče stolova. Stolice i stolovi za terase, kao i vanjske garniture su još jedan segment poslovanja. Stolice za restoran i kafić i barske stolice su nešto po čemu smo prepoznatljivi. Profesionalna oprema za ugostiteljstvo, kuhinjska oprema i kuhinjski inventar je nešto novo u ponudi kao i igrališta za djecu.

 

www.nowealth.rs