31.01. - 03.02.2024.

NAFTALINA NA ADRIATIC GASTRO SHOW-u 2023.

WEB NAFTALINA

NAFTALINA je obrt za proizvodnju artikla pozicionirana kao jedna od vodećih proizvođača u Hrvatskoj sa tradicijom dugom 35 godina. Tvrtka raspolaže sa 74 educiranih krojača, konstruktora, dizajnera, komercijalista koji sudjeluju u proizvodnom procesu.

Veći dio proizvodnje čine asortiman namijenjen hotelijerstvu i ugostiteljstvu – zavjese, jastuci za terase, navlake za stolice, tapeciranje, tende, uniforme za sobarice, recepciju, kuhare i konobare. Osim proizvodnje ugostiteljskih artikla Naftalina nudi security program, program zaštite i radne odjeće i obuće za potrebe industrije, trgovine, medicinskih ustanova, banaka, odore za tematske evente uz mogućnost isticanja Vašeg loga u tisku, koncu (štik) ili od cirkona na naše ili Vaše artikle. U ponudi nudimo promo program što uključuje majice, kape, ručnike, ukrasne jastuke, maskote, odore za hostese, ogrtače…

Sve radimo individualno osmišljeno prema Vašim željama i potrebama uz pomoć naših dizajnera.

Razvojni planovi uključuju i snažan prodor na druga tržišta, pa smo tako prisutni u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori te Sloveniji uz stalnu tendenciju širenja. Radi bolje ponude i usluge izgradili smo izložbeno-distributivni centar u Zagrebu.

Svaki naš klijent je važan, među njima su mnoge renomirane tvrtke iz Hrvatske i inozemstva.
Bit će nam drago ako i Vi postanete jedan od njih.
www.naftalina.hr