05.02. - 08.02.2025.

MARASKA NA ADRIATIC GASTRO SHOW-U 2024.

WEB 800 x 340 PIX

Malo je gradova i kompanija koje imaju tako bogatu i slavnu tradiciju u proizvodnji, likera kao što ih imaju Zadar i Maraska. Više od pet stoljeća iskustva i bogate tradicije proizvodnje likera i alkoholnih pića pretočeno je u današnju tvrtku. Maraska d.d. moderna je hrvatska tvrtka koja uz tradicionalnu proizvodnju i prodaju alkoholnih pića proizvodi i bogati asortiman bezalkoholnih pića raznih vrsta i okusa.

Bogata i široka paleta vrhunskih proizvoda za hrvatsko i međunarodna tržišta osigurava nam kreativnost u prodajnom i marketinškom pristupu, prema poslovnim partnerima kao i prema potrošačima, a rezultati nam omogućuju kvalitetnu tržišnu poziciju. Suvremeni proizvodni pogon, izgrađen 2006. godine svojim kapacitetima udovoljava i najzahtjevnijim potrebama naših kupaca. Prepoznati smo kao kvalitetan i pouzdan partner s misijom stvaranja vrhunskih, visokokvalitetnih proizvoda s krovnim brandom koji uživa nepodijeljeno povjerenje kupaca i potrošača zasnovano na kontinuitetu ujednačene razine kvalitete.

Maraska d.d. sa svojih 150 djelatnika organizacijski je podijeljena na odjele prodaje, proizvodnje, marketinga, razvoja, financija i odjela ljudskih resursa čija je zadaća razvoj respektabilne i snažne tvrtke na području proizvodnje i distribucije kvalitetnih alkoholnih i bezalkoholnih pića, posebice visokokvalitetnih proizvoda na bazi višnje maraske, autohtone sorte višnje koja raste samo u podneblju zadarskog zaleđa.

www.maraska.hr