31.01. - 03.02.2024.

LEMIA NA ADRIATIC GASTRO SHOW-U 2023.

LEMIA WEB 3

Jednostavno. Čisto.

LEMIA je obiteljska firma osnovana 1991. godine, proizašla iz obrta kemijskog čišćenja koji datira još iz 1979. godine. Danas tvrtku čini 60 djelatnika vezanih za sektor kemijskog čišćenja i pranja rublja, unutar 3 moderne ekološke kemijske čistionice i 11 sabirnih mjesta raspoređenih po cijelom gradu Zagrebu.

VIŠE OD KEMIJSKE ČISTIONICE

Uz usluge kemijskog čišćenja i pranja rublja, nudimo i usluge glačanja, krojačkih popravaka i bojenja tekstilija. Orijentirali smo se i na strojno glačanje košulja, koje se svojom brzinom usluge i prihvatljivom cijenom prilagodilo brzom životu poslovnih ljudi. Kao posebnu cjelinu izdvajamo uslugu mokrog čišćenja ili tzv. wet cleaning, kao specijalno čišćenje u vodi namijenjeno izuzetno delikatnim materijalima. Vršimo i specijalne obrade materijala, vezane za tekstilnu industriju.

S obzirom na dugogodišnje iskustvo u ovom području, Lemia d.o.o. se u potpunosti specijalizirala za djelatnost kemijskog čišćenja, mokrog čišćenja i pranja rublja, te kao takva postala jedina tvrtka u Hrvatskoj koja je u mogućnosti ponuditi cjelokupni paket: uslugu, strojeve za kemijsko čišćenje, mokro čišćenje, pranje i glačanje, kemijska sredstva koja i sami koristimo, te cjelokupni potrošni materijal i sitni inventar.

www.lemia.hr