01. - 04.02.2023.

INTERLINK-GASTRO NA ADRIATIC GASTRO SHOW-U 2022.

INTERLINK GASTRO WEB 2

Tvrtka Interlink-Gastro d.o.o., osnovana je 1997 godine te je od početka u potpunosti u hrvatskom vlasništvu. Već nakon nekoliko godina Interlink-Gastro postaje generalni zastupnik vodećeg svjetskog proizvođača parno-konvekcijskih uređaja, njemačke tvrtke Rational AG, da bi nedugo poslije toga postala i generalni zastupnik renomiranog talijanskog proizvođača šok zamrzivača (tzv. blast chiller) tvrtke Irinox SpA.

U početku za tvrtku je u potpunosti bila zadužena samo jedna osoba, osnivač i direktor tvrtke gospodin Tomislav Horvat, koji je svojim marljivim radom, upornim pristupom i stalnim usavršavanjem, Interlink-Gastro pretvorio u prepoznatljivo ime (koje mnogi izjednačuju sa Rational Hrvatska), ne samo unutar granica lijepe naše, već i u zemljama regije, te omogućio rast tvrtke koja danas zapošljava do 10 djelatnika i u sklopu koje djeluje i višestruko nagrađivani Rational servis (Rational Service Partner ili RSP).

Kako bi svojim partnerima omogućili kompletnu uslugu, u svoju ponudu uvodimo i uslugu projektiranja cijelih kuhinja i pronalaženja optimalnih rješenja za sve vrste kuhinja, od malenih i kompaktnih, pa sve do profesionalnih hotelskih ili bolničkih kuhinja. Istovremeno, u svoju ponudu dodajemo još dvije robne marke i preuzimamo i distribuciju vrhunskih njemačkih perilica (za pranje suđa i pranje čaša) Meiko Maschinenbau AG i svjetski prepoznatih strojeva za vakumiranje hrane talijanske tvrtke Orved SpA.

Danas djelujemo u poslovnom prostoru u zagrebačkom Remetincu, gdje imamo i izložbeni salon u kojem se se potencijalni kupci mogu pobliže upoznati s proizvodima iz našeg asortimana, i gdje uvijek mogu dobiti odgovore na sva svoja pitanja.

Radi racionalnog poslovanja i mudrih strateških odluka, Interlink-Gastro uspio se ostvariti zavidnu referentnu listi, i usprkos svjetskoj gospodarskoj krizi ostvariti uvijek pozitivne rezultate i stalno povećavati svoj udio na tržištu, čime se posebno ponosimo.

 

www.interlink-gastro.hr