01. - 04.02.2023.

HARTA NA ADRIATIC GASTRO SHOW-U 2022.

HARTA

Veleprodaja uredskog i promotivnog materijala – Harta d.o.o.

Harta d.o.o. je tvrtka koja je osnovana početkom 2007. g., a zahvaljujući vama, našem velikom trudu i izuzetnoj predanosti poslu, bez imalo skromnosti možemo reći da imamo sve što je potrebno kako bi naši partneri bili zadovoljni. U tom periodu narasli smo u respektabilnu tvrtku koja može konkurirati i najvećim tvrtkama iz naše branše, a to dokazuje i naša referentna lista na kojoj su neke od najvećih hrvatskih tvrtki u državnom ili privatnom vlasništvu.

Osnovna djelatnost nam je veleprodaja uredskog materijala, informatičke opreme, tinti i tonera.

Kako bi naša usluga bila kompletna, tijekom godina smo proširili asortiman na sredstva za čišćenje i sanitarni pribor, promotivni materijal sa kompletnom idejom oko personalizacije i usluge tiska. Proširenjem asortimana postajemo mjesto gdje možete naći sve što vam je potrebno u svakodnevnom poslovanju.

Ovlašteni smo partneri proizvođača Hewlett-Packard(HP) i Epson, te svojim kupcima osiguravamo samo provjeren i kvalitetan potrošni materijal vrhunskih performansi. U suradnji s našim partnerima, kupcima nudimo mogućnost najma pisača te plaćanje pisača, ispisa i održavanja  po “kliku”(ispisanoj stranici).

Većinu artikala imamo na lageru u svome skladištu, a sve što u danom trenutku nemamo sposobni smo Vam nabaviti i u najkraćem roku isporučiti.

Naručenu robu dostavljamo na bilo koje mjesto vlastitim dostavnim vozilima ili u suradnji s dostavnim službama. Svoje kupce smatramo partnerima i prema svima se odnosimo s jednakom važnošću, bez obzira na njihovu veličinu.

 

www.harta.hr