01. - 04.02.2023.

FOM NA ADRIATIC GASTRO SHOW-U 2022.

FOM WEB 2

Tvrtka Fom je jedan od vodećih hrvatskih distributera okova za vrata. Utemeljena 1992. godine, odmah nakon liberalizacije hrvatskog tržišta, od samog početka bilježi kontinuirani rast i stalno proširenje asortimana u suradnji s renomiranim europskim proizvođačima čiji je generalni distributer.

Prodajni program Foma primarno obuhvaća sve vrste kvaka za vrata te kompletnu opremu za sve tipove vrata uključujući, između ostalog, sigurnosne brave, hidraulične zatvarače, spojnice, elektroprihvatnike, metlice za vrata, ali i bravarski okov. Ponuda je dodatno proširena okovom za klizne stijene i namještaj. Također, dio asortimana je orijentiran na sustave kontrole i registracije pristupa, hotelske elektronske sustave, sefove i sl.

Okosnicu prodajnog asortimana Fom-a čine kvake za vrata poznatog talijanskog proizvođača Rossetti. Modeli spomenutog proizvođača su, kao i većina ostalih grupa proizvoda iz Fomova prodajnog asortimana, prisutni u velikom broju maloprodaja (željezarija) i specijaliziranih trgovačkih centara širom Hrvatske.

 

www.fom.hr