01. - 04.02.2023.

COMMO NA NA ADRIATIC GASTRO SHOW-U 2022.

COMMO

Veliko nam je zadovoljstvo i pravi poslovni izazov predstaviti Vam naše poduzeće i asortiman proizvoda koji već dugi niz godina našu suradnju s vrhunskim hotelskim kućama u Hrvatskoj čini osobitom i uspješnom. U Hrvatskoj smo ekskluzivni ovlašteni distributer proizvođača hotelskih toaletnih standarda ADA GUEST SUPPLIES INTERNATIONAL iz Njemačke i ALLEGRINI AMENITIES iz Italije, koje imaju svoju prodajnu mrežu u gotovo stotinu zemalja širom svijeta.

U više godina zajedničkog rada uspješno plasiramo proizvode brojnim i uglednim hotelskim kućama u Hrvatskoj. Kakvoća proizvoda bazira se na proizvodnji od prirodnih materijala visoke kvalitete koji se kontinuirano kontroliraju laboratorijskim testiranjem. Svi su proizvodi također dermatološki provjereni, zasnovani na PH vrijednosti od 5.5, što znači da zadovoljavaju i najnovije zahtjeve EU-e. Prednost koju ovakve grupe proizvoda donose jest činjenica da uz vrlo mala ulaganja možete postići da se gosti u Vašoj hotelskoj kući osjete posebno, ugodno i dobrodošlo.

Za još učinkovitiji efekt nudimo Vam i mogućnost personalizacije proizvoda za koje se odlučite. Također smo ovlašteni distributer hotelske opreme i namještaja proizvođača iz Njemačke, Francuske, Italije i Španjolske. Naše dosadašnje iskustvo hotelskog opskrbljivača naučilo nas je da je hotelska kozmetika najizravniji i najbolji način da gost bude zadovoljan te da Vašu hotelsku kuću preporuči drugima. Zato se stalno prilagođavamo individualnim potrebama gostiju, koje saznajemo kroz impulse tržišta, kao i kroz kontakte s Vašim osobljem u domaćinstvima, odjelima nabave i direktorima hotela.

Moto je našeg poduzeća “just in time” , tj. u pravo vrijeme, na pravom mjestu, u potrebnoj količini i bez reklamacija, što postižemo svojim predanim radom i profesionalnim ponašanjem, što također zahtijevamo i od našeg dobavljača. Unaprijed se radujemo mogućnostima poslovanja s Vama i svim poslovnim izazovima koje sa sobom donosi.

Želimo Vam uspješnu turističku sezonu i puno oduševljenih gostiju.

S poštovanjem,
Vaš partner COMMO

www.commo.hr