23. - 26.02.2022.

ARMSTARK NA ADRIATIC GASTRO SHOW-U 2020.

ARMSTARK WEB 2

Godine 1994. započela je uspješna poslovna priča obiteljske tvrtke Armstark iz Schärdinga u Austriji. Vođena idejom o stvaranju vrhunskih wellness oaza u kućama i vrtovima, visokokvalitetnim proizvodima i najboljom servisnom uslugom došla je do samog vrha industrije za opremanje prostora za ugodno življenje u Europi. Ekskluzivni je distributer vrhunskih SundanceSpas® hidromasažnih bazena iz Jacuzzi grupe, Armstark Swim Spa bazena, infracrvenih sauna Health Mate® i sauna po mjeri te proizvoda od prirodnog kamena za uređenje vrtova i terasa.

Druga generacija obitelji Armstark uspješno nastavlja misiju tvrtke u Austriji i Njemačkoj te postavlja nove standarde u kreiranju vrhunski opremljenih wellness oaza naših zadovoljnih korisnika. TCS Pool Lounge®, pokretni pokrov za hidromasažne i Swim Spa bazene pretvorio je želje i maštanja mnogih korisnika u novu dimenziju oblikovanja prostora i lakoću korištenja ovih vodenih oaza tijekom cijele godine. To su potvrdila mnoga europska priznanja za tehnologiju i dizajn ovog ekskluzivnog Armstark proizvoda.

Armstark je svojom ponudom visokokvalitetnih proizvoda za opremanje privatnih wellness oaza direktno prisutan i u Hrvatskoj, te uz naše stručno osoblje i kvalitetne distributere širom Europe stvaramo mrežu zadovoljnih korisnika čija je preporuka naša najbolja promocija i motivacija za nove ideje i proizvode.

 

www.armstark.hr