23. - 26.02.2022.

AQUA SPA NA ADRIATIC GASTRO SHOW-U 2020.

AQUA SPA WEB 2

Aqua spa d.o.o. je ovlašteni predstavnik korporacije Jacuzzi®. Poduzeće se specijaliziralo za opremanja hotela, welness centara, kuća, zgrada, rezidencija, vila i brodova isključivo originalnim Jacuzzi® proizvodima.

Direktnim uvozom bez posrednika, potencijalnim kupcima osigurane su najpovoljnije cijene na tržištu, a dugogodišnje iskustvo i profesionalan pristup svaku kupovinu čini užitkom.

Aqua spa bavi se veleprodajom i maloprodajom originalnih Jacuzzi® bazena, tuš kabina i kada. Dio asortimana od više stotina proizvoda čine i nove linije Jacuzzi® proizvoda kao što su Sasha saune, Jacuzzi® sanitarna oprema i slavine te veliki broj kozmetičkih proizvoda namijenjenih ugodi, ljepoti, higijeni i aromaterapiji. U ponudi su i setovi za tretiranje vode i održavanje proizvoda.

Osigurano je stručno savjetovanje vezano uz predinstalaciju, instalaciju, edukaciju te upute za korištenje svih Jacuzzi® kada, tuš kabina, sauna i bazena. Tim stručnjaka riješit će svaki vaš problem vezan uz Jacuzzi® te pružiti odgovor na svako vaše pitanje.

 

www.aqua-spa.hr