05.02. - 08.02.2025.

APFEL MAKARSKA NA ADRIATIC GASTRO SHOW-U 2024.

APFEL WEB

Apfel je osnovan 1996. godine s idejom da olakša i ubrza nabavu hrane i pića hotelima, restoranima i kafićima. Vrlo brzo ponudu širimo na uvoz i prodaju ugostiteljske opreme, sitnog inventara te stolova i stolica. Na taj način smo na jednom mjestu obuhvatili sve potrebno za opremanje ugostiteljskih objekata i pojednostavili poslovanje našim partnerima.

Godine 1999. Apfel prelazi u svoju zgradu na današnjoj adresi u Makarskoj, a 2007. prostor se proširuje na izložbeno-prodajni kompleks od 3000 m2. 2010. godine Apfel prodaju i distribuciju hrane seli u svoj novi Supermarket Gastro centar na 1100 m2 prodajnog i distributivnog prostora. Početkom 2017. godine, sukladno zahtjevima tržišta, u Splitu otvaramo prodajno-izložbeni salon ugostiteljske opreme, sitnog inventara, stolova i stolica.

Zapošljavamo 100 stalnih, a tijekom sezone do 170 radnika, te na taj način više od 20 godina uspješno pratimo zahtjeve naših klijenata u svim segmentima poslovanja. Možemo se pohvaliti vodećom pozicijom u distribuciji hrane i pića na Makarskoj rivijeri, dok se opremanjem ugostiteljskih objekata bavimo na području cijele Hrvatske.

Dugogodišnjim iskustvom, bogatom ponudom i stalnom nadopunom asortimana, te stručnim timom, jamčimo kvalitetu usluge, a zadovoljstvo klijenata i stabilna pozicija u HoReCa segmentu tržišta je najbolja potvrda našeg rada.

www.apfel.hr