01. - 04.02.2023.

VELPRO IZLAŽE NA ADRIATIC GASTRO SHOW-U 2022.

WEB VELPRO

VELPRO, partner za profesionalce, namijenjen je prvenstveno zadovoljavanju potreba malih trgovaca, hotelijerstva, ugostiteljstva i javnog sektora, odnosno pravnih osoba i obrtnika koji na jednom mjestu mogu obaviti cjelokupnu opskrbu za potrebe vlastitog poslovanja.

Naša kompanija kupcima pruža snažnu podršku u očuvanju konkurentnosti i to prvenstveno prenošenjem svojih najboljih uvjeta u nabavi, marketinškom podrškom i standardizacijom malih trgovina.

Prodajni koncept

VELPRO je nastao kao rezultat trgovačkog iskustva u veleprodaji i primjeni svjetskih standarda, tehnologija i znanja u upravljanju trgovinom.

VELPRO posluje diljem Hrvatske s više od 150 vozila koja prate najsuvremenije svjetske standarde distribucije. Uz kvalitetnu uslugu, kupcima se nudi bogat asortiman s 10.000 artikala, u sklopu kojeg se nalazi više od 600 artikala vlastitih trgovačkih marki Rial, Profiline i Profiline Exclusive, VELPRO prodaje i distribuira svježu hranu, voće i povrće, svježe meso, pakiranu hranu, pića, kozmetiku i kemiju, sezonski asortiman, uredski pribor, tehničku robu i profesionalni asortiman za ugostitelje i hotelijere koji čine značajan segment poslovanja veleprodaje.

Kvalitetna usluga u najvećoj hrvatskoj veleprodaji podrazumijeva i suvremeni sustav naručivanja robe putem interneta. Uz internet narudžbu, kupcima su na raspolaganju specijalizirani veleprodajni centri na pojedinim lokacijama uređeni kao VELUGO izložbeno-prodajni saloni.

Više od 1.200 djelatnika i 100 prodajnih predstavnika brine za potrebe naših kupaca na terenu, na području cijele Hrvatske.

www.velpro.hr