23. - 26.02.2022.

PRIMA NAMJEŠTAJ NA ADRIATIC GASTRO SHOW-u 2022.

PRIMA NAMJEŠTAJ

 

HRVATSKI DIZAJN, PROIZVODNJA I KVALITETA

Cjelovita rješenja za opremanje turističkih objekata iz Prime!

Vodeći hrvatski proizvođač namještaja, Prima Grupa na  Adriatic Gastro Showu predstavlja dio nove kolekcije za 2022. godinu, koja je osmišljena i proizvedena u Primi. Na više od 180 m2 izložene su nove kolekcije kuhinja po mjeri, noviteti iz blagovaonskog programa i namještaja za dnevne sobe, novi modeli spavaćih i dječjih soba te najnovija kolekcija madraca.

Primin dizajn tim neprestano je u potrazi za novim, boljim i kreativnijim rješenjima, a oslanja se na najkvalitetniju domaću sirovinu.  U novoj kolekciji posebnu pažnju plijene inovativna rješenja iz segmenta modularnog tapeciranog namještaja, a modularnost se primjenjuje i na linije regala, predsoblja, kupaonskog namještaja te programe spavaćih soba. Ovim visoko funkcionalnim rješenjima krajnjem korisniku omogućeno je da u cijelosti iskoristi svaki centimetar raspoloživog prostora kombinirajući niz različitih modula.

Moderne linije i vrhunski materijali odlikuju i novu kolekciju kuhinja po mjeri koja se lako oblikuje uz stručno savjetovanje i besplatno 3D planiranje u svim Prima salonima. Primine kuhinje savršeno nadopunjuju noviteti iz blagovaonskog programa koji bojama i materijalima stilski zaokružuju svaki interijer.

Vlastiti dizajn, proizvodnju i sve dodatne usluge Prima je objedinila u jedinstven projekt cjelokupnog opremanja interijera. Primini stručni prodajni savjetnici oblikuju interijere koji su prilagođeni individualnim željama, potrebama i navikama. Usluga je u cijelosti prilagođena kupcima, započevši izmjerom prostora te predlaganja idejnog rješenja uređenja pa sve do dostave i montaže. Idealno cjelovito rješenje koje će zadovoljiti sve zahtjeve i potrebe pri opremanju vlastitog doma, kuće za odmor ili apartmana dostupno je u svih 56 Prima salona diljem Hrvatske.

Od 23. do 26. veljače posebne sajamske uštede od minimalno 30% na sav asortiman, osim na Adriatic Gastro Showu, vrijedit će i u Prima salonu u Splitu, Solinska ulica 84.

www.prima-commerce.hr