05.02. - 08.02.2025.

PREMIUM NA ADRIATIC GASTRO SHOW-U 2024.

PREMIUM ZAGREB WEB 2

Premium je tvrtka čija djelatnost obuhvaća veleprodaju sredstava i pribora za čišćenje, sredstava za osobnu higijenu i medicinskih proizvoda te proizvodnju papirnatih čaša i pribora/materijala za čišćenje.

Naša vizija je vodeća uloga u proizvodnji jednokratnih papirnatih čaša i posuda te respektabilna pozicija proizvođača pribora za čišćenje.

Poduzeće je osnovano 1992. godine te trenutno posluje na Poslovnoj lokaciji u Zagrebu, Samoborska cesta 203. Koristi vlastiti poslovni prostor veličine 2 400 m2 i vozni park za svakodnevnu distribuciju te zapošljava 22 radnika.
Glavna djelatnost poduzeća je proizvodnja robe za kućanstvo i higijenu te toaletnih potrepština od papira. Konkretno, radi se o proizvodnji jednokratne papirnate ambalaže za pića, napitke i hranu te proizvodnji / konfekcioniranju raznih krpa i pribora za čišćenje.
Poduzeće prodaje vlastite ali i druge srodne trgovačke robe, jednim dijelom realizira prema trgovcima i distributerima, a drugim dijelom neposredno kroz javna nadmetanja.

www.premium-zagreb.hr