05.02. - 08.02.2025.

MEĐIMURJEPLET NA ADRIATIC GASTRO SHOW-u 2024.

MEĐIMURJEPLET 2

Međimurjeplet d.o.o., Čakovec, Zagrebačka 42 trgovačko je društvo u kategoriji srednje velikih poduzeća, koje kroz svoju registriranu poslovnu djelatnost nastavlja dugogodišnju bogatu poslovnu aktivnost svojih pravnih prednika.

Svoju poslovnu aktivnost Međimurjeplet d.d., Čakovec ostvaruje kroz temeljnu registriranu poslovnu djelatnost u domeni trgovine na veliko i malo specijaliziranim asortimanom proizvoda za kućanstva i opremanje u ugostiteljstvu.
Vezano na djelatnost trgovine na veliko i malo Međimurjeplet d.d., Čakovec slijedi dugogodišnju poslovnu tradiciju trgovine proizvodima od prirodnih materijala kao što su vrbova šiba, ratan, bambus i vodeni zumbul i to u asortimanu namještaja kao i ostalih pletačkih i košaraških proizvoda. Dio ovog prodajnog asortimana roba je proizvedena u vlastitim pogonima kao tzv. domaća ručna radionost dok je dio asortimana uvozna roba namjenjena prodaji na domaćem i stranom tržištu.

Na području Republike Hrvatske, društvo ima vlastite maloprodajne poslovne jedinice u Čakovcu, Varaždinu, Zagrebu, i Splitu, a pored vlastite prodaje, svoju robu plasira i u velik broj domaćih i stranih trgovačkih kuća.
Međimurjeplet d.d. u okviru svog poslovanja, a kao rezultat dugogodišnjeg iskustva u distribuciji vrtnog namještaja velikim trgovačkim lancima na području cijele Hrvatske, nudi kvalitetnu uslugu u opremanju ugostiteljskih objekata vrtnim namještajem od tehnoratana. Uz prodaju vrtnog namještaja Međimurjeplet pruža kvalitetne i brze  usluge transporta, servis i zamjenu rezervnih dijelova  kupljenog namještaja.
Našu bazu gradimo na dobroj reputaciji zadovoljnih kupaca, dobrom uslužnom servisu, tržišno kompetitivnim cijenama i pažljivo probranom izboru kvalitetnih proizvoda s ciljem zadovoljavanja zahtjeva kupaca.

grupaciji Međimurjeplet djeluju još dva trgovačka društva:
Pana d.o.o. Čakovec slijednik je bogate stolarske tradicije u pilanskoj i doradnoj proizvodnji kao i proizvodnji klasičnog parketa, lam parketa i mozaik parketa, tako da je ovo trgovačko društvo, iako mlado po vremenu nastanka, vrlo brzo pronašlo svoje mjesto na domaćem i stranom tržištu, prodajući svoju robu u brojnim specijaliziranim trgovačkim kućama u Republici Hrvatskoj kao i van nje.
Pana Stolarija, osnovana  01. studenog 2002. godine, kojoj je osnovna poslovna djelatnost usmjerena na  proizvodnju drvenih prozora i vrata za potrebe stanogradnje na domaćem i stranom tržištu.

Pozivamo Vas da nam ukažete povjerenje bilo da trebate namještaj za opremanje terase Vašeg doma ili ugostiteljskog objekta,  te da nas kontaktirate putem telefona ili e-maila.

 

www.mplet.hr