31.01. - 03.02.2024.

MAGIS WALL TAPETE NA ADRIATIC GASTRO SHOW-U 2023.

MAGIS WALL

„Sve počinje od ideje.“


Ovo je slogan naše tvrtke od prvog dana poslovanja, a vjerujemo da će biti i do zadnjeg.
Tvrtka MagisWall d.o.o. postoji više od 10 godina i na tržište donosi proizvode za zidove vrhunske kvalitete i dizajna. Od našeg asortimana izdvajamo

– zidne tapete

– zidne naljepnice

– slike na platnu

– naljepnice za vrata i namještaj

Glavni fokus naše tvrtke su kvalitetna i kreativna rješenja za Vaše zidove, personalizirana dimenzijom i ostalim detaljima kako bi odgovarala Vašem prostoru.
Svi proizvodi se proizvode u našem proizvodnom pogonu u Zagrebu, u Hrvatskoj. Iza sebe imamo više od stotinu tisuća proizvedenih i isporučenih proizvoda koji krase zidove zadovoljnih kupaca diljem svijeta.

Sve ove godine kvaliteta je bila i ostala imperativ. Tako se svi naši proizvodi tiskaju isključivo strojevima koji nude potpuni EKO TISAK, što potvrđuju GREENGUARD GOLD i ECO LOGO certifikati. Više o našem tisku pročitajte OVDJE.
Naši materijali su vrhunske kvalitete, izdržljivosti, sa svim certifikatima koji dokazuju pogodnost za bilo koji prostor. Uz EKO TISAK i ovakvu vrstu materijala, naše tapete su idealna dekoracija svakom zidu.
U svom timu imamo i grafičke dizajnere, te možemo ponuditi prilagodbu bilo koje naše tapete potrebama kupca, kao i stvaranje novih rješenja sukladno dostavljenoj ideji. Zahvaljujući vlastitoj proizvodnji, grafičkim dizajnerima i stalnoj korisničkoj podršci rokovi isporuke su minimalni.

 

www.magiswall.hr