05.02. - 08.02.2025.

ITAL – OPREMANJE NA ADRIATIC GASTRO SHOW-U 2024.

WEB ITAL OPREMANJE

Poslovanje društva odvija se u dva segmenta:  sitni ugostiteljski inventar i ugostiteljska oprema.Proizvode koje distribuiramo podijelili smo u četiri grupe:

 Ugostiteljski sitni inventar (kuhinjski i restoranski inventar kao što su: čaše razne, lonci, tanjuri, tave, pribor za jelo i ostalo…)Uređaji za profesionalno termičko tretiranje namirnica, hladnjaci i rashladna oprema, uređaji za mehaničku obradu namirnica, peraća tehnika, ostali uređaji za upotrebu u profesionalnoj gastronomiji.Proizvodi od nehrđajućeg čelika kao radni stolovi, skladišne police, nape i slično, a sve za opremanje profesionalnih kuhinjskih prostora(kuhinje restauranta ,hotela, bolnica ,škola, vrtića i sl.)Razna oprema za ugostiteljstvo i hotelijerstvo kao: kolica servirna i za sobarice, kolica za prtljagu, kolica za rublje, mini barovi, sefovi. Sve za opremanje bistroa, caffe barova, coctail barova u pogledu tehnološke opreme.

 Društvo je pretežno orijentirano na uvoz budući da u RH  uopće ne postoji proizvodnja nekih proizvoda ili je domaća ponuda relativno siromašna, oskudnog asortimana a često i nepovoljan odnos kvaliteta-cijena. Upravo zbog toga prije par godina započeli smo razvijanjem vlastitih brendova.

 Našim klijentima osiguravamo projektiranje, savjetovanje, dostavu, montažu i servis ugostiteljske opreme.

www.ital-opremanje.hr