05.02. - 08.02.2025.

INKERPOR NA ADRIATIC GASTRO SHOW-u 2024.

WEB INKERPOR

Proizvodnja porculana, inovativnost i dizajn kvalitete u službi naših kupaca

INKERPOR d.o.o. je dio grupe PORCELINE, specijaliziran za proizvodnju proizvoda za industriju HORECA i pržionice za kavu (šalice i tanjurići) pod brandom INKER.

INKERPOR d.o.o.. Zaprešić, tvrtka specijalizirana za proizvodnju, trgovinu i uslugu dekoriranja, osnovana je 2009. godine.

Tvrtka je od 1. siječnja 2010. preuzela proizvodnju i prodaju porculanskog posuđa za brend INKER, s više od 60 godina poznate porculanske tradicije. Naše sjedište nalazi se u Zaprešiću, nekoliko kilometara zapadno od Zagreba, u Hrvatskoj.

Tradicija proizvodnje porculanskog posuđa datira iz davne 1953. godine.

INKERPOR d.o.o. U vlasništvu je španjolske tvrtke Porvasal S.A., renomiranog proizvođača porculana. Porvasalov asortiman distribuira i INKERPOR na svojim tržištima.

INKERPOR d.o.o. opskrbljuje restorane, hotele, bolnice i kućanstva u Hrvatskoj i inozemstvu te izvozi više od 70 posto svoje proizvodnje.

Posebno je poznat po proizvodnji šalica i tanjurića za potrebe mnogobrojnih ugostiteljskih objekata u zemlji i širom svijeta.

INKERPOR d.o.o. ima 91 zaposlenika i godišnji kapacitet proizvodnje od 3 do 4 milijuna komada. Trenutno je INKERPOR jedini hrvatski proizvođač porculanskog posuđa visoke temperature.

 

www.inkerpor.hr