05.02. - 08.02.2025.

GHIA STAFF NA ADRIATIC GASTRO SHOW-u 2024.

WEB GHIA STAFF

Ghia Staff d.o.o. tvrtka je koja se već 15 godina bavi najmom i prodajom šatora i prateće opreme. U neprekidnom smo traganju za primjerenim i originalnim konstrukcijskim rješenjima, u korištenju stručno usavršenog osoblja u svakom operativnom trenutku tvrtke, u poštivanju zahtjeva svakog klijenta.

Sa ponosom možemo istaknuti kako smo našim predanim radom i profesionalnošću zadobili povjerenje pokrivanja nekih od najznačajnijih i međunarodno priznatih manifestacija i događaja od kojih ističemo ATP Croatia open Umag, Red Bull Air Race, Beach Polo turnir, doček Pape, ISAP Tinjan, Smotra mladog maslinovog ulja u Vodnjanu (…), što svjedoči o dugogodišnjem izvođenju radova na visokom nivou.

Iz našeg širokog asortimana proizvoda nudimo modularne konstrukcije šatora različitih dimenzija, drvenih podova, rasvjete, instalacija za grijanje i hlađenje, električnih instalacija, higijenskih instalacija, klupa, stolova, pozornica, plesnih podija, dekorativnih platna, tribina pa sve do rješenja „ključ u ruke“. Osim toga, posebna se pažnja posvetila pružanju usluge čišćenja prekrivnih platna nakon svakog iznajmljivanja.

Od konstrukcija Ghia Staff isključivo koristi proizvode poduzeća Lunardi i Ceta, a koji su članovi udruženja A.S.L.I. (Udruženje proizvođača lakih konstrukcija) koje primijenjuju propis UNI U50.00.299.0, odobren na europskom nivou, u pružanju klijentima najvišeg standarda profesionalnosti i ozbiljnosti.

 

www.staff.ghia.hr