23. - 26.02.2022.

GASTROBIT-GRC GRUPA NA ADRIATIC GASTRO SHOW-U 2020.

GASTROBIT WEB 2

Vodeća hrvatska tvrtka koja proizvodi programska rješenja

Vodeća smo hrvatska tvrtka koja proizvodi programska rješenja za praćenje robnog poslovanja u maloprodaji i veleprodajiproizvodnjiugostiteljstvu i hotelijerstvu ali i kompletnom sustavu za računovodstvo i financije.

Usko specijalizirani za navedena poslovanja, prateći razvoj tehnologije, osluškujući zahtjeve tržišta i konstantno ulažući u vlastiti razvoj s godinama poslovanja i opstanka na tržištu, danas, nakon 20 godina postojanja, u mogućnosti smo riješiti svaki zahtjev naših korisnika na obostrano zadovoljstvo.

U specifičnim zahtjevima objekata koje smo opremili vlastitim aplikacijama prepoznali smo novi izazov te smo usmjerili sve snage u daljnji razvoj naših aplikacija kako bi postali još bolji, jači i sigurniji za naše korisnike.

Zahvaljujući našem odnosu prema korisnicima, kao i Vama koji ste prepoznali našu kvalitetu, danas se možemo pohvaliti s preko 15.000 instaliranih aplikacija diljem Hrvatske.

Vlastiti helpdesk i mobilna servisna služba, svim našim korisnicima na raspolaganju su tijekom cijelog radnog vremena, a posebnim ugovorom o održavanju moguće je koristiti navedene usluge 24 sata dnevno svih 7 dana u tjednu.

U jednoj rečenici, mi smo moderna i dinamična tvrtka koja od početaka svoje poslovanje temelji na razvoju i integraciji rješenja koja našim korisnicima olakšavaju pristup informacijama te im na taj način olakšavamo poslovanje i činimo ih konkurentnijim na tržištu.

Naš uspjeh i kontinuirani rast, koji bilježimo iz godine u godinu, dokaz su naše ozbiljnosti i povjerenja koje dobivamo od naših kupaca. Unutar naše tvrtke također posluje i tvrtka GRC usluge za računovodstvo i financije koja se bavi računovodstvenim i knjigovodstvenim uslugama te savjetovanjem.

 

www.gg-grupa.eu