05.02. - 08.02.2025.

DE LONGO PROFESIONALNE PRAONICE RUBLJA NA ADRIATIC GASTRO SHOW-U 2024.

DE LONGO WEB 2

Tvrtka De Longo d.o.o. Umag, preko 30 godina uspješno i profesionalno oprema kemijske čistionice i praonice rublja za ugostiteljstvo sa profesionalnim perilicama i sušilicama. Dugogodišnje iskustvo i profesionalnost garantira kvalitetu naših proizvoda i usluga.

Također u svojem vlasništvu ima praonicu rublja ECONOMATIC koja se nalazi u Umagu.

Spektar opreme za praonice rublja obuhvaća strojeve za pranje s normalnom i visokom centrifugom, strojeve za pranje medicinske izvedbe za ugradnju i higijensku barijeru, centrifuge za cijeđenje, sušilice, valjke za glačanje i opreme za završnu obradu.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i detaljnom poznavanju procesa, proizvodi su osmišljeni i izrađeni na osnovu visokih standarda kvalitete, sigurnosti i očuvanja okoliša, što je potvrđeno certifikatom ISO 9001.

Nudimo vam kompletno rješenje za praonice – od savjetovanja i konfiguracije do obuke i tehničke podrške. Bilo koje zahtjeve, na bilo kojem mjestu za Vašu praonicu, možete računati na nas – prije, za vrijeme i nakon ugradnje. Naravno da imamo i osigurane rezervne dijelove za sve naše proizvode.

Stoga, obratite nam se sa povjerenjem, naše stručno i profesionalno osoblje udovoljiti će Vašim potrebama.

Vaš De Longo!

 

www.delongo.hr