05.02. - 08.02.2025.

BERNARDA NA ADRIATIC GASTRO SHOW-U 2024.

BERNARDA WEB 3

Proizvodnjom visoko kvalitetnih kreveta, madraca, jastuka i pokrivača za hotele, pansione, apartmane i dom Bernarda se kao brzorastuća hrvatska tvrtka u svojih dvadesetak godina postojanja uspješno pozicionirala na domaćem i stranim tržištima. Politika poduzeća temelji se na poticanju zdravlja, ekologije, održivog razvija i društveno odgovornog poslovanja. Zato kontinuirano pratimo i u proizvodnju implementiramo najsuvremenija tehnološka rješenja da bi svojim kupcima mogli ponuditi samo najbolje –dobar san za zdrav život.

Vrijednost naših proizvoda potvrđena je velikim udjelom izvoza na zahtjevno europsko tržište koji iznosi čak 85 posto ukupne proizvodnje. Zaokružen ciklus proizvodnje naših kreveta i madraca uključuje sektor tehnološkog razvoja, preko stolarije, šivaonice, konfekcije spužve pa sve do montaže gotovog proizvoda i nabavno-prodajne logistike, čime je zajamčena konkurentnost u kvaliteti i tržišnom plasmanu.

Ponosni smo i što već dvadeset godina naše krevete i madrace koriste vrhunski svjetski lanci hotela kao što su Astron, Ramada, Kempinsky, Holiday Inn, Sheraton, Intercontinental, Hilton, Plaza, Mariott, Radison i mnogi drugi… Tu su i hoteli u Hrvatskoj – Antunović, Dubrovnik, Jadran, Panorama, Central u Zagrebu, Mina i Minčeta u Jelsi na Hvaru, Prenatida u Bolu na Braču, Park u Puntu na Krku, Vila Marija u Tučepima, Makarska u Makarskoj, Vicko u Starigrad Paklenici, Belvie i Excelsior Dubrovnik, Malin u Malinskoj….  i u Srbiji – Grand Hotel Plaza, Falkensteiner, Zira u Beogradu i Mona na Zlatiboru… te u Makedoniji – hotel Central, Leonardo, Tims, Citty Park, Skala, Queens u Skopju, Hotel Kapri, Neptun, Emka u Tetovu i Prestol, Garden te Lebed na Ohridu.

Bernarda je članica Nacionalne udruge obiteljskih i malih hotelijera, kojima nudi posebne uvjete pri nabavci proizvoda i usluga Bernarda.

Također, naši se proizvodi nalaze u medicinskim ustanovama, manjim hotelima i apartmanima te obiteljskim kućama i domovima.

Nadamo se da smo odsad i Vaš partner.

 

www.bernarda.hr