05.02. - 08.02.2025.

AIR DESIGN NA ADRIATIC GASTRO SHOW-U 2024.

AIR DESIGN

Vođeni smo strašću prema radu, mirisima, kreativnosti i tehnologiji. Naša misija je pružiti klijentima stručne savjete i neusporedive usluge koje im pomažu u stvaranju nezaboravnih iskustava. Naš cilj je pomoći brendovima da potaknu prodaju i povećaju zadovoljstvo kupaca koristeći miris.

Ponosni smo što smo ekskluzivni partneri tvrtke EcoScent  koja je vodeća svjetska tvrtka za marketinška mirisna rješenja.

Naše bogato znanje o mirisnoj industriji i vrhunskoj tehnologiji omogućuje nam da ponudimo široku paletu proizvoda i usluga. U našoj ponudi možete pronaći personalizirane mirisne proizvode – mirisne difuzore sa štapićima u svim veličinama, mirisne svijeće, sprejeve. Sve proizvode prilagođavamo željema klijenta. Naš tim stručnjaka za mirise usko surađuje s vama na svakom koraku kako bi stvorili mirise po mjeri koji odražavaju identitet vašeg brenda.

Privucite i zadržite kupce koristeći osjetilo mirisa uz  pomoć Air Designa.

Podignite njihovo iskustvo na višu razinu stvarajući ugodnu i gostoljubivu atmosferu koja vas izdvaja od konkurencije. Kao tvrtka koja cijeni održivost, ponosni smo na smanjenje otpada i minimiziranje našeg utjecaja na okoliš. Koristimo boce napravljene od recikliranih materijala, te smo u svakom koraku poslovanja orijentirani na ekološku
prihvatljivost.

 

https://air-design.hr/