05. - 08.02.2020.

ZIGANTE TARTUFI NA ADRIATIC GASTRO SHOW-u 2019.

WEB ZIGANTE TARTUFI

Otkriće najvećeg tartufa označilo je početak poslovnog uzleta tvrtke Zigante, danas vodećeg imena u svijetu hrvatskih tartufa

Sjedište tvrtke Zigante tartufi d.o.o., prvog imena u preradi i prodaji tarufa u Hrvatskoj, nalazi se u Plovaniji kod Buja. Poslovnu zgradu i pogon za preradu i konfekcioniranje proizvoda od tartufa svečano je u lipnju 2008. otvorio predsjednik Republike Hrvatske, g. Stjepan Mesić.

Proizvodnja tvornice Zigante je potpuno automatizirana, a kompletna tehnološka oprema i znanje zaposlenika omogućuju dobivanje jedinstvenih proizvoda na bazi tartufa u kojima kupci mogu uživati tijekom cijele godine.

Proizvodni asortiman sadrži ukupno 50-ak proizvoda na bazi tartufa i potvrda je konstantnog rada na kvaliteti uz najbolje sirovine. U prodaji se nalaze jesenski bijeli tartuf (Tuber Magnatum Pico) i ljetni crni tartuf (Tuber AestivumVitt) iz šumovitih dijelova istarske regije. Tartufi se konzerviraju cijeli, mljeveni ili u listićima, samostalno ili s dodanim sastojcima kao što su gljive, masline, med, maslac, maslinovo ulje i slično. Ovako konfekcionirani proizvodi širokom krugu kupaca omogućuju pripremu vrhunskih jela na bazi tartufa u kratkom vremenu i po prihvatljivoj cijeni.

 

www.zigantetartufi.com