06. - 09.02.2019.

PRIMA NAMJEŠTAJ NA ADRIATIC GASTRO SHOW-u 2018.

WEB 6

Prima grupa na hrvatskom tržištu posluje od 1995. godine. Najveći smo hrvatski proizvođač namještaja s 8 proizvodnih pogona i razgranatom maloprodajnom mrežom od čak 62 salona, od čega 54 u Hrvatskoj i 8 u Makedoniji. Zapošljavamo više od 1.550 djelatnika, a uz vlastitu proizvodnju i jamstvo kvalitete, posebnu pažnju pridajemo razvoju proizvoda kao i izboru najkvalitetnijih, domaćih sirovina. Prima samostalno razvija i proizvodi niz pametnih rješenja, kako za uređenje domova, tako i za cjelokupno opremanje apartmana, kuća za odmor i vikendica.

Prateći trendove i osluškujući potrebe kupaca, stvaramo  funkcionalan i estetski privlačan namještaj najboljeg omjera cijene i kvalitete. Prijateljski odnos s kupcima i uzajamno povjerenje ključ su našeg uspješnog poslovanja.
Uz proizvod iznimno su važne i usluge – stručno savjetovanje, prostorno 3D planiranje, isporuka u kratkim rokovima te brza dostava i montaža. Zahvaljujući razgranatoj maloprodajnoj mreži, kupac robu može odabrati u najbližem Prima salonu, a isporuku dogovoriti u drugom gradu. Tu su i Primini stručni savjetnici koji će vam, zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i znanju, u svakom  trenutku pomoći u odabiru optimalnog rješenja za udoban dom po vašoj mjeri .
Bogata Primina tradicija u novim, modernim formama prepoznata je i na vrlo zahtjevnom europskom tržištu pa tako danas Primini proizvodi oplemenjuju domove u Njemačkoj, Austriji, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Švicarskoj, Češkoj i mnogim drugim europskim zemljama.

 

www.prima-commerce.hr