06. - 09.02.2019.
06. - 09. veljače 2019.

Adriatic Gastro Show

1440 x 612 pix

Izuzetno nam je zadovoljstvo pozvati Vas da sudjelujete na Međunarodnom festivalu gastronomije i turizma Adriatic Gastro Show koji  se po 5. put održava u Splitu, u novoizgrađenoj Spaladium Areni. Od  06. do 09. veljače 2019. godine, svojim iskustvom i velikim ambicijama ćemo pomoći izlagačima da svoje proizvode, usluge i inovacije predstave širokoj publici koju će Adriatic Gastro Show okupiti.

Adriatic Gastro Show  je najveća i najkvalitetnija HORECA sajamska manifestacija u regiji koja ugošćuje najpoznatija imena iz područja gastronomije, vinarstva, turizma, te tvrtke iz sfere ugostiteljstva i opremanja prostora…

Ovim posebnim doprinosom hrvatskoj turističkoj, a time i gastro industriji, organizator  želi približiti svoju ponudu svim posjetiteljima, a ne samo profesionalcima… te time osigurati izvrsnu priliku da se učvrste dosadašnji i  sklope novi poslovni i prijateljski kontakti.

Znajući da se sajam ipak organizira u najljepšem i najzabavnijem gradu na Jadranu, opuštena atmosfera tijekom svih dana ove manifestacije je uvijek začinjena dobro poznatim mediteranskim hedonizmom i splitskim šarmom.

Uživajte!